Майстерня

 

замовлення приймаються на вайбер

Виготовлення / реставрація меблів

корпусні меблі

Корпусні меблі

Усі меблі проектуються на замовлення, з урахуванням габаритів ділянки приміщення, для якої вона виготовляється. Читати далі...

Виготовлення меблів Вбудовані і корпусні меблі - досить-таки оригінальне рішення для вашого інтер'єру. Сьогодні неможливо уявити собі сучасний інтер'єр без індивідуальних меблів.

Детальніше...

  • Корпусні меблі Виготовлення за індивідуальним проектом При необхідності ми допоможемо вам скласти ескіз виробів і дамо вам цінні рекомендації. Ми можемо запропонувати вам масу цікавих варіантів для облаштування квартири.
    Вбудовані меблі Використовуємо якісні матеріали У нас можна замовити такі вбудовані та корпусні меблі, як шафу-купе, стіл, тумбу, спальню, меблі по індивідуальному замовленню для передпокою і вітальні, дитячу кімнату, кабінет і так далі...
     
  • Ремонт корпусних меблів Послуги ремонту корпусних меблів ПРемонтуєм зламані механізми, пошкоджені стільниці, ящики що випадають з направляючих або двері шафи.
    Ремонт м'яких меблів Якісний ремонт м'яких меблівПеретяжка меблів дозволяє заощадити на купівлі нових виробів для облаштування будинку. Послуга згодиться у випадку ушкодженні якого-небудь елементу і при відновленні меблів.
     
  • Дерев'яні меблі Ремонт меблів з дереваЯк би дбайливо ви не поводилися з меблями, завжди настає такий момент, коли вони настільки занепадають і застарівають, що потрібна реставрація дерев'яним елементам.
    Антикварні меблі Реставрація антикварних меблівСтаровинні вироби з дерева з терміном життя, вимірюваним десятиліттями або століттями, вимагають особливого нестандартного підходу до реставрації.
     

Зворотній дзвінок

Перед замовленням дзвінка ознайомтесь з цінами на послуги

Як зробити замовлення

 
РЕМОНТ МЕБЛІВ
 
Замовляйте Call Back*
 
 
*Вкажіть вгорі Ім'я та телефон,
менеджер Вам передзвонить.

Реставрація меблів

Перетяжка кресла

Реставрація дерева

Усунення дефектів на поверхні меблів - подряпини, сколы деревини, вм'ятини, плями, ушкодження лакофарбного покриття або грибкові ушкодження. Далі...

 

Ремонт і реставрація м'яких меблів. Послуги доставки і зборки меблів. Виїзд майстра. Матеріали: тканина, замінник шкіри, шкіра.
 

Корпусні меблі

Шафа офісна Меблі проектуються на замовлення, з урахуванням габаритів ділянки приміщення, для якої вона виготовляється.

 

Проектирование кухонной мебели У нас можна замовити любі вбудовані та корпусні меблі по індивідуальному замовленню.

Майстерня з виготовлення та ремонту меблів

Сучасні технології з використанням якісних матеріалів дозволяють нам здійснювати виготовлення та ремонт різної складності. Професіоналізм і організація роботи в компанії є основою якісних послуг і максимальної швидкості їх виконання з урахуванням усіх побажань замовника.
Про якість проведених робіт свідчить той факт, що серед наших клієнтів є не лише приватні особи, але і відомі представники ресторанного, готельного і інших сфер бізнесу. Здійснюємо виготовлення меблів для кафе, офісних центрів, ресторанів і інших комерційних закладів.

S5 Box